[Breaking News] PARK soju komt met nieuwe heerlijke smaken

[Breaking News] PARK soju komt met nieuwe heerlijke smaken

We hebben fantastisch nieuws te delen! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we ons assortiment uitbreiden met maar liefst zes nieuwe verrukkelijke smaken soju van het merk OPPA. Wat dit nieuws extra bijzonder maakt, is dat wij de eerste zijn in Nederland die deze smaken gaan aanbieden!

De nieuwe smaken die binnenkort aan ons assortiment worden toegevoegd zijn Watermelon, Cherry, Lychee, Apple Yogurt, Peach Yogurt en Green Grape Yogurt. Wat deze nieuwe smaken extra speciaal maakt, is dat de laatste drie worden uitgebracht als limited edition, dus wees er snel bij voordat ze uitverkocht zijn!

Elk van deze smaken biedt een unieke combinatie van verfrissende en verrassende smaken die je smaakpapillen zullen doen dansen. Of je nu houdt van de zoete en sappige smaak van watermeloen, de frisse en knapperige smaak van appel, of de exotische en subtiele smaak van lychee, er is voor elk wat wils.

Wat deze toevoegingen nog spannender maakt, is dat de Apple Yogurt, Peach Yogurt en Green Grape Yogurt smaken slechts beperkt beschikbaar zullen zijn. Dus, als je wilt genieten van deze heerlijke smaken, zorg er dan voor dat je er snel bij bent voordat ze weg zijn!

Het aftellen is begonnen want vanaf Vrijdag 23 februari 2024 zullen deze nieuwe smaken beschikbaar zijn via de site.

Met deze nieuwe toevoegingen aan ons assortiment willen we jullie een nog bredere selectie van hoogwaardige Soju aanbieden, zodat we kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring bij Soju.nl. Of je nu een nieuwe smaak wilt proberen of je favoriete klassiekers wilt blijven genieten, we hebben voor ieder wat wils.

We kunnen niet wachten om je deze nieuwe smaken te laten proberen en we hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf op de hoogte van onze website voor meer informatie over de lancering van deze nieuwe smaken en hoe je ze kunt bestellen.

Proost op nieuwe smaken en onvergetelijke momenten!

Met vriendelijke groet,

Het Soju.nl team

Terug naar blog