Choi Kimchi workshops

Choi Kimchi workshops

De meeste mensen weten inmiddels wat kimchi is, maar durven zich nog niet te wagen aan het fermenteren. Terwijl dit hartstikke goed is voor je darmflora! In de supermarkt wordt bijna alles gepasteuriseerd om het voedsel langer houdbaar te maken. Choi Kimchi wil de mensen weer leren fermenteren om hierdoor de probiotica op een natuurlijke wijze te nuttigen. En wat draagt bij aan een gezonde darmflora? Regelmatig gefermenteerde kimchi vol met probiotica eten!

Choi Kimchi werkt met groepen van 4 tot 8 personen. Het is niet nodig om kookervaring te hebben. Zij verzorgen gewoon een gezellige middag waar je nog wat van leert!

De  host Ruby zorgt ervoor dat je de basis leert kennen van Koreaans koken in de ‘Korean cooking workshop’. Kimchi is DE smaakmaker in de Koreaanse keuken. Gezien kimchi maken echt een vak apart is hebben ze naast de ‘Korean cooking workshop’ ook nog een ‘Kimchi fermentation workshop’! In deze workshop gaan ze dieper in op het fermentatieproces naast het maken van je eigen kimchi.

Zie de inschrijfformulieren op de website! choikimchi.nl

Over Choi Kimchi
Choi Kimchi is opgericht in 2021 met de passie om echte kimchi in Nederland verkrijgbaar te maken. Met oma Choi’s recept is de authentieke wijze van kimchi maken behouden en hiermee hebben ze fans door heel Nederland gekregen. De productie van Kimchi wordt nog steeds elke week in Den Haag met de hand gemaakt, echter zijn zij nu uitgebreid door ook het geven van workshops.

Je kunt kimchi bestellen via hun website!

Voor alle overige vragen over workshops of kimchi stuur een mail naar info@choikimchi.nl.

Terug naar blog