De 8 lekkerste soju smaken.

De 8 lekkerste soju smaken.

Over smaak valt niet te twisten. Zeggen ze..., maar deze 8 soju smaken zijn gewoon echt lekker!

Wat is soju?
Soju is een populaire Koreaanse drank die wereldwijd bekend staat om zijn veelzijdige smaken. Er zijn veel verschillende soorten soju, elk met hun eigen unieke smaak.

Hier zijn 8 smaken om zeker een keer uit te proberen:

 

 1. Original Soju
  De originele soju is de klassieke smaak die je niet mag missen. Dit is de soju die al honderden jaren wordt gedronken in Korea. Het heeft een subtiele, licht zoete smaak met een hint van rijst. Deze soju past bij vrijwel alle gerechten.

 2. Groene druif Soju
  Groene druif soju heeft een zoet fruitige smaak van groene druiven. Deze soju past goed bij pittige gerechten.

 3. Perzik Soju
  Perzik soju is een van de populairdere soju mixdrankjes. Deze soju heeft een zoete en fruitige smaak en is een populaire keuze onder jonge Koreanen.

 4. Aardbei soju
  Aardbei soju heeft een zoete aardbeien smaak met een zachte nasmaak. Het past goed bij zachte kazen en fruitige desserts.

 5. Appel Soju
  Appel soju heeft een verfrissende en fruitige smaak met een lichte nasmaak van zuurheid. Het past goed bij pittige gerechten.

 6. Grapefruit Soju
  Grapefruit soju heeft een verfrissende en pittige smaak. Het past goed bij lichte maaltijden en salades.

 7. Lychee Soju
  Lychee soju heeft een zoete-fruitige smaak, met duidelijke hints van lychee fruit. Het perfect bij desserts, in een lychee cocktail, of zomaar

 8. Joghurt / Yakult soju
  Joghurt / Yakult soju is een frisse soju met de heerlijke smaak van Yakult. Perfect voor na het eten, of gewoon op de bank tijdens je favoriete K-rama.

Genoeg keuze dus om te genieten van een heerlijk glaasje soju.
Hier vind je alle soju smaken, en mocht je echt niet kunnen kiezen, kies dan voor onze soju-6-pack en geniet met korting van 6 heerlijke unieke smaken.

Gonbae!

Terug naar blog